Η Therabody by Ostracon στη μεγάλη γιορτή της Athens Marathon Expo 2022!

Η Therabody στην μεγάλη γιορτή της Athens Marathon Expo, 9-12/11/2022 !

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε πως η εταιρεία μας θα συμμετέχει με το περίπτερο της Therabody by Ostracon στην έκθεση Athens Marathon Expo 2022, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 9-12 Νοεμβρίου 2022, στο Ολυμπιακό Ακίνητο TAE KWON DO, Παλαιό Φάληρο

Η Athens Marathon Expo 2022 είναι η μοναδική έκθεση που επικεντρώνεται στον τομέα του τρεξίματος. Πρόκειται για ένα πολυδιάστατο event, μία ολοκληρωμένη εμπορική έκθεση που αγγίζει ολιστικά τους τομείς που συνδέονται άμεσα και έμμεσα με τη φιλοσοφία του δρομικού κινήματος και προωθεί μέσα από το πλούσιο παράλληλο πρόγραμμά της, τον αθλητικό τρόπο ζωής.

Οι μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρείες που πρωταγωνιστούν στο χώρο της ένδυσης, υπόδησης, εξοπλισμούς, διατροφής και υγείας, θα είναι όλοι παρόντες αφήνοντας το αποτύπωμα τους.

Η εταιρεία μας θα διαθέτει εκθεσιακό περίπτερο όπου θα παρουσιάσει τις όλες τις υφιστάμενες αλλά και νέες προτάσεις της Therabody που αφορούν στην αποθεραπεία μετά την άσκηση, στην ευεξία αλλά και στην ομορφιά με καινοτόμα προϊόντα!

Σας περιμένουμε!

Σημ.: Η πρόσβαση στην έκθεση είναι ελεύθερη και δωρεάν. 

Athens Marathon Expo 2022