Αποστολή παραγγελίας

Πληροφορίες Αποστολής 

Οι αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο. Τα προϊόντα μας αποστέλλονται με ΕΛΤΑ Courier και ειδικότερα:

Για αποστολές εντός Αττικής, η παράδοση πραγματοποιείται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών.

Για τις εκτός Αττικής αποστολές, η παράδοση πραγματοποιείται εντός 2-3. εργάσιμων ημερών.

Σε απομακρυσμένες περιοχές ηπειρωτικής Ελλάδας, νησιά κ.λπ.  μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 9631611 (ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 9.00-17.00) ή να μας στείλετε μήνυμα μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας στη διεύθυνση info@ostracon.gr, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης και το κόστος αποστολής.

Αποστολές στην Κύπρο:

Δέμα εώς 2kg – Κόστος 15€* 

*Το μεταφορικό κόστος για Κύπρο διαμορφώνεται ανάλογα με τον τιμοκατάλογο και δεν εμπίπτει στη προσφορά δωρεάν μεταφορικών.

Αποστολές στο Εξωτερικό

Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής και στο εξωτερικό για τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Στην περίπτωση που θέλετε η παραγγελία σας να αποσταλεί στο εξωτερικό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 9631611  (ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 9.00-17.00) ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@ostracon.gr

Κόστος Μεταφορικών

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται βάσει της παραγγελίας του πελάτη.

Τυχόν λανθασμένη καταχώριση της διεύθυνσης αποστολής εκ μέρους του πελάτη και, συνεπεία αυτού, λανθασμένος υπολογισμός εξόδων αποστολής δεν βαρύνει το ostracon.gr, αλλά τον πελάτη.

ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΥΡΩ, ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ*

Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους κάτω των εξήντα (60,00) ευρώ ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 3,2€. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας σας.

*εξαιρούνται όλα τα κρεβάτια, σκαμπό, έπιπλα, βαριά και ογκώδη προϊόντα.

Κόστος Αντικαταβολής

Τα έξοδα αντικαταβολής επιβαρύνουν τον πελάτη με 3,2 ευρώ πανελλαδικά.