Πολιτική Απορρήτου

Η «Ostracon Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης», και διακριτικό τίτλο «Ostracon ΕΠΕ» (εφεξής η Εταιρεία) επεξεργάζεται τα προσωπικά σας στοιχεία (και συγκεκριμένα το ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίου) που έχετε δηλώσει στη φόρμα επικοινωνίας ή εγγραφή σε newsletters, σύμφωνα με την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς της επικοινωνίας μαζί σας με σκοπό την ενημέρωση των προϊόντων μας, των δραστηριοτήτων μας, προσφορών, προτάσεων, για την εκτέλεσης των αγορών προϊόντων που επιλέγετε να κάνετε μέσω της ιστοσελίδας ostracon.gr, την αποστολή των προϊόντων σε εσάς (εφόσον το επιλέξετε), και για την αποστολή σε εσάς ενημερωτικών newsletter. Σε κάθε περίπτωση είτε τα δηλωθέντα προσωπικά δεδομένα σας ενταχθούν στην βάση δεδομένων των πελατών μας είτε όχι διατηρούνται με κάθε προσήκον μέτρο ασφάλειας και εμπιστευτικότητας.

Τα άνω προσωπικά δεδομένα είναι προσβάσιμα από την εταιρία ACS Courier και ΕΛΤΑ η οποία ενεργεί ως εκτελών την επεξεργασία κατ’ εντολή και για λογαριασμό της Εταιρίας για την αποστολή των αγορών σας σε εσάς (εφόσον επιλέξετε να γίνει αποστολή των προϊόντων που αγοράσατε σε εσάς) και από τις εταιρίες MailChimp η οποία ενεργεί ως εκτελών την επεξεργασία κατ’ εντολή και για λογαριασμό της Εταιρίας για την αποστολή σε εσάς ενημερωτικών newsletter καθώς και διαχείρηση των cookies. Και οι δύο αυτές εταιρίες ενεργούν σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες από την Εταιρία μας οδηγίες.

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την πρόσβαση, διόρθωση και διαγραφή των δεδομένων σας καθώς και τον περιορισμό της επεξεργασίας και την εναντίωση σε αυτήν. Έχετε ακόμα το δικαίωμα να λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα σε δομημένο κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο και να ζητήσετε τη διαβίβασή τους σε τρίτο χωρίς αντίρρηση από την Εταιρία. Επίσης έχετε την δυνατότητα απεγγραφής σας από το ενημερωτικό δελτίο /newletter οποτεδήποτε το επιθυμήσετε. Διευκρινίζεται ότι η ανάκληση της συγκατάθεσής σας σε αυτή την περίπτωση δεν θα επηρεάσει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίζεται στη συγκατάθεσή σας για το διάστημα πριν την ανακαλέσετε.

Τα ως άνω δικαιώματα μπορούν να ασκηθούν με την αποστολή επιστολής στη διεύθυνση: Ριζούντος 2, 16777 Ελληνικό, Τηλ: +302109631611, ή μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@ostracon.gr.

1 Scroll to Top